2017-08-30, 12:52
peatedsoul
Ursprungligen postat av nilsson24
Jag är faktiskt i santa Monica just nu. Jag och tjejen har bilat från San Francisco. Vi bor på wyndham santa Monica pier. Grymt läge! Ligger precis vid santa monica piren/stranden. Tror vi betalade 5800 kr för tre nätter. Alltså under 2000 per natt, vilket är billigt! Och Hotellet är riktigt fräscht förövrigt. Att gå en kvällspromenad härifrån till venice beach är något jag aldrig kommer glömma. Helt magiskt! Rekommenderar wyndham som sagt!


Coolt! Det var ju riktigt bra pris!

Ursprungligen postat av Goldmann
Tack för tipset. Är det lätt att ta sig in till "stan" med bil och de sakerna som man skall se där?


Nu vet jag inte vad du menar med "stan"... Men tar vi Hollywood / Beverly Hills som exempel så...

Bortser man från att de större Interstates & Freeways är smockfulla vissa tider så skulle jag säga JA! Även när det korkar igen på motorvägarna så brukar det gå hyfsat bra att ta sig fram, men vissa undantag när det t.ex. är någon storhelg.

Brukar bo på Beverly Laurel ibland, och att ta sig ner till LAX tog inte mer än 15-20 minuter på morgonen. Vi hade planerat med över en timma. Är ju iofs bra att ha lite marginal, men vi hade räknat fel ganska grovt där.
Jag tycker det går väldigt bra att köra i LA. Man skall dock inte ha extremt bråttom, då blir det nog snabbt ganska tråkigt.