2017-08-30, 16:51
marleymind
Hej jag skriver rätt av för jag är sönderstressad av detta och vet inte om tråden ens hamnar rätt. Annars ber jag Admin visa mig rätt väg.

Jag och bruden har över sommaren planerat en 7 månaders visit på Bali. Vi har skaffat boende och allt är bokat, flyget går på nu på Söndag. Har lagt ner ett x antal tusen på detta och lagt ner min själ i att få ihop pengar till detta. Att omboka verkar inte vara ett alternativ... Antingen åker jag dit och chansar, eller så får jag stanna här. (Vet att jag kommer att gå under här om jag stannar när vintern kryper sig på, kronisk ångest och depression är något jag lider av och som blivit värre med dessa "eksem")

Nu till saken, jag har jobbat som kock och fått feta "eksem" på händerna som har spridit sig till lår och fötter.. Läkaren vet inte vad det är och jag har hänvisats till en HUD-mottagning. Men vet inte riktigt när jag kommer in eller hur lång tid det kommer att ta att undersöka.

Jag är så jävla skeptisk till att åka till ett tropiskt land med öppna sår på mig, även fast jag läst mig till att sol och saltbad kan göra åkomman mycket bättre. Finns det bra läkare/sjukhus på Bali och är det dyrt att få hjälp? Jag är öppen för nästan all vård (shamanism eller vanlig österländsk/västerländskt utlåtande/behandling).

Vafan ska jag göra? Chansa på att åka dit eller sitta här och hoppas på att dom hittar problemet? Har dom bättre läkare där nere tro?

Behöver hjälp och tips innan jag går under här..

Mvh