2017-08-30, 17:42
marleymind
Ursprungligen postat av Briascca
Förstår att det känns hopplöst. Du behöver väga hudeksemets omfattning, med öppna hudsår, av okänd förklaring, som sprider sig på kroppen med glädjen av en nöjesresa. Risken med öppna sår kan man dramatisera mycket (långvariga problem, risk för amputation om du får någon mystisk lokal infektion i såren, livslång nedsatt organfunktion eftersom huden är ditt största organ osv. osv.).

För mig är beslutet självklart, och jag skulle inte åka till tropikerna med en oklar och pågående hudsjukdom. Pengar är världsligt men din hälsa måste du dras med hela livet.


Jag tänker precis likadant om man ska se det på det sättet.. Kan ju bli så sjukt mycket värre men vill ändå inte utesluta det. Ja det blir ju en Hälsa vs. Pengar fråga tyvärr, i värsta fall får jag väl ta en enkelbiljett hem igen tänker jag. Grejen är att bruden tänker åka oavsett (om jag fattat det rätt. Bali är hennes "hem" så som hon förklarar det.) så känner mig helt förstörd och kluven. Min lever är redan skrot pga tidigare drog och alkoholvanor likaså magen som jag spytt sönder. Är ringa 23 år..