2017-10-30, 11:00
Ursprungligen postat av Richkid

Egypten
Marocko
Tunisien


Dessa länder ligger inte i Mellanöstern men i norra Afrika.

Jag har varit och är just nu i Jordanien, det är ett underbart land med mycket att see. Om att inte prata om Petra förstås så enastående är också Wadi Rum men resten av landet också.
Man kan hyra bil och åka runt hela landet, från norr till syd och överallt finns något att titta på. Folk är trevliga och hjälpsamma också. Maten good
Du kan titta på min blog http://jordanresa.blogspot.se/2016/06/

P.S. Israel är för mig en avskriven historia. Har fått så hemsk erfarenhet från security på flygplatsen i Tel Aviv så det räcker för hela mitt liv. Har blivit förhörd i minst en halv timme om inte längre, ovidkommande frågor dessutom, har blivit av med en min tröja som de slarvade bort när de plockade upp hela min reseväska, scannade även tandkräm bl a. Och har försvunnit i en kvart med min datorn som jag fick tillbaka sedan, men förstörd. Det upptäckte jag först på hotellet. Har skrivit och överklagat, det blev massor med korrespondens som slutade med min fråga om de skulle ersätta de utgifter jag skulle få för att lämna min datorn på service och få utlåtande om skadan. Därfeter är det tyst och inget svar längre. Så, Israel är slut för min del.