2018-03-11, 21:28
Ursprungligen postat av Nykula
Indien kanske?


Ursprungligen postat av IPOOPALOT
Nya Zeeland


Ursprungligen postat av badger67
BANGKOK....du kommer inte ångra det


Ursprungligen postat av kraftfoder
"Nya Själland", dvs. New Zeeland kanske? -Wellington?
Mellan NZ och Australien är det näst intill som mellan Sverige-Norge, dvs. någon slags "hatkärlek".. (Mer kärlek än hat givet, "hatet" är som när man gillar att "tråka" sina syskon, snällt..)

Jag är inte helt hundra på hur det var, om det var Australiens eller NZ tilltänkta (tilltänkte) premiärminister eller annan höjdare som inte fick sin tilltänkta post beroende på dubbelt medborgarskap i både Australia och NZ..

Kul resa du tänker göra!

Edit:
Franska Polynesien kanske?
(Där hela Europa blev ordentligt förbannade på fransosernas kärnvapenprov... På 1990-talet var det väl "Muroroa-atollen", om det känns bekant..
https://sv.wikipedia.org/wiki/Franska_Polynesien

Vill du nästan känna dig som "hemma", i "EU" så kolla på Nya Kaledonien.
-Ögruppen ligger ett "stenkast" (om man kastar bra långt) från NZ och Australien, och är så vitt jag vet fortfarande et franskt departement. Dvs. EU-regler gäller till stor del där..
https://sv.wikipedia.org/wiki/Nya_Kaledonien

("Kaledonien betyder ungefär Skottland")


Ursprungligen postat av Neksnor
Om du vill undvika större omvägar så skulle jag rent geografiskt rekommendera typ Indonesien eller Filippinerna, kanske Indien. Städer som är lite "jobbiga" (alltså inte bara direktflyg från Stockholm eller Köpenhamn) att åka till från Sverige, men ändå ligger längs vägen hem.
Annars kanske flyg till USAs västkust eller Mexiko, en vecka där och sedan hem.


Ursprungligen postat av nittontretton
NZ säger Jag !Tack alla för tipsen!! Vart tillslut Shanghai, tänkte först Peking men fanns bra flyg från Sydney. Visum fixat, resan bokad. 6 dagar så åker man!