2018-05-31, 13:05
Pocarisweat
Ursprungligen postat av PatricHbg
Då är du väl inte Expat?


Precis. Skrev i första inlägget att jag är en "repat", eller Repatriate eller hur fan man ska säga. Därmed tror jag dock inte att det finns speciellt många av min sort, utan snarare tvärtom så är det nog snarare Expats dvs svenskar som flyttat till Japan, och därav mitt namnval av tråden.

Notera att jag gjorde detta på uppmuntran av Moderator då vi redan är ett gäng som diskuterar i Japan - Samlingstråden, och då den tenderade att gå över till att handla mer om livet i Japan i största allmänhet snarare än kanske just restips för folk som åker till Japan så blev en del inlägg bortplockade av Moderator varvid jag var i kontakt med vederbörande och fick då uppmaningen/tipset att starta en tråd här, så för den sakens skull så innebär det inte per se att Jag är expat, lika lite som det gäller någon som bor i Sverige men Vill flytta till Japan så är den personen inte Expat (än).

Därav rubrik och har du något att invända mot det får du väl skicka ett PM till någon som modererar trådarna då jag enbart gjort vad jag fått tips om att göra. MVH