2007-02-26, 08:29
paggan
Ursprungligen postat av solitarydrinker
Misstänker att de ställen där jag brukar bo i Dehli är lite för enkla för din smak (iaf som det har verkat av dina tidigare inlägg) men runt Connaught Place/Circle finns det flera hyfsade ställen att bo på. Området är dessutom lugnt och har flera "västerländska" affärer/restauranger/barer osv.

Bodde senast på ett helt ok ställe som hette Central Court Hotel (N-block) i Connaught. Inget speciellt men rent och fräscht och hyfsat billigt (med Dehlipriser iaf). Tror jag betalade ca 1300 rupies för dubbelrum. Bor annars mest på Ringo gusethouse för att jag gillar personalen o stället. Kan egentligen inte rekomedera det stället men de höll på att renovera sist ja var där så de kanske har fräschats upp lite? Billigt e de iaf.


För god mat rekomenderas, vid Connaught, Kwalitys och nyrenoverade (för 2-3 år sen) Gaylords. 100-200 för en varmrätt. Kwalitys tikka paneer är enormt god!


Tack så mycket!
Jag ska verkligen kolla in Central Court Hotel som du föreslog. Denna gång är det inte jag som betalar resan och jag har en snävare budget att hålla mig till.
Tack också för de övriga tipsen!