2018-07-26, 08:17
Ursprungligen postat av Skattebrott


Ja, typ hela världen vill ju till södra Californien vilket inneburit att alla platser där antingen är svindyra att bo på, eller befolkas av tokstollar. Plus att Californiens goda rykte håller på att förstöras av deras hippiepolitiker som höjer skatterna men vägrar bygga ut vägnätet. Californien kallas ju numera "the cancer state" på grund av alla löjliga varningar som skrivs på produkter som även ska säljas i Californien.

Jag rekommenderar Las Vegas, speciellt om man föredrar TORR hetta framför fuktig. Här är det nästan ALDRIG molnigt.
Givetvis attraherar en spelstad också tokstollar men i gengäld är bostadspriserna kanonlåga så man har råd att bo i de bästa områdena där tokstollarna inte finns. (Universitetet ligger dock i central east där det finns en del tokstollar, dock inte värre än i många andra storstäder)


Tack, uppskattar ditt svar! Las Vegas vore kanske något faktiskt det ska jag titta närmare på! Jag tror att det som kan vara intressant i Cali skulle isåfall vara typ San Jose, San Fran, eller Santa Barbara. Har sjukt dåligt koll på alla dom städerna men känns som att dom kan vara lite mer "chill" än typ LA. Ni andra som skriver får gärna berätta varför ni rekommenderar ett ställe