2018-10-06, 05:26
Flashcash
Ursprungligen postat av Månsan
Finns ju bara ett val: Thai.
Vad är det för mening med att spara nån enstaka 5-hundring eller tusenlapp på att sitta trångt, betala för mineralvatten och taskig mat och sitta och vänta i Istanbul eller nån äcklig arabhåla i flera timmar? Jag fattar det inte. Obegripligt.

På Thai får man bra mat 2 gånger, drinkar öl och vin utan kostnad. Gigantisk väska ingår, planet flyger direkt, 10 timmar, det vet man. Dessutom har den en perfekt avgångstid från Arlanda eftersom man kliver av i BKK klockan 7 på morgonen. Dessutom är Thai idealiskt om man tänker flyga vidare eftersom vidareflyget oftast också är Thai. Kommer man senare eller tidigare än tidtabellen tar man det Thai-flyg som passar, går ju 5-10 om dagen till alla möjliga öar och avkrokar.

Jag flyger alltid Thai numera, det finns goda skäl till det. Allt annat är ärekränkning mot sig själv.


Men nu är ju verkligheten inte så att vi snackar 500kr billigare utan mer åt 5 000kr. Vilket blir några thai bath efter att man växlat.

Det är ju kanske dags att uppdatera sig om arabhålan Qatar !! världens rikaste befolkningen men en ny flygplats som gör att Arlanda terminal 5 liknar mera än björnhåla.