2018-10-12, 02:44
Ursprungligen postat av snabelt


Man kör bil bokstavligen överallt i Texas. Finns dock metrorail i Austin och i DFW området finns DART, men förutom det så är det ganska dött med lokal trafik i staten.

Men som Harrywinston säger, Austin är bättre för dig som är ung och vill vara inom tech. Fast än Houston också har tech så är Austin bättre för just det, många tech företag som flyttar till just Austin. Austin brukade vara en hipp och udda stad för 20-30 år sedan, men på senare dagar så har dom orden blivit så brutalt urvattnade. Austins slogan är 'Keep Austin weird', men det börjar domna bort. Den hippa och udda kulturen av staden är avdankad. Austin brukade också vara en mycket billig stad, men har på senare tid blivit dyrare att bo där för att alldeles för många flyttar dit.

Om du gillar många olika människor så är Houston definitivt bättre. Den mest multikulturella staden i landet. Houstons har dock en av världens största hamnar, men någon surfning kommer det inte bli där. Houston kommer också ge dig en bättre Texas känsla än Austin. Austin är känt som Texas lilla Kalifornien. Oljebranchen är också i Houston, oil uttalas ohl där.

Ur ett Libertarianskt perspektiv så är alla stora städer i Texas perfekta. Ingen inkomstskatt och sedan har folk bokstavligt talat en 'live and let live' attityd, runt UTA i Austin så börjar dock den attityden att försvinna lite.

Du som kommer från Washington, i Texas är det väldigt mycket latinos.


Alright tack för infon till er båda. Är det liberalt till samma grad som södermalm i Stockholm? Hur kommer det sig att det inte finns något beach life i Houston det ligger väl vid kusten?

Ärligt talat så prioriterar jag nästan ett bra ställe att bo på före arbetsmöjligheter, så länge man kan få ett OK jobb. Vad tror du om Dallas då?