2018-10-12, 12:05
snabelt
Ursprungligen postat av Pr33
Alright tack för infon till er båda. Är det liberalt till samma grad som södermalm i Stockholm? Hur kommer det sig att det inte finns något beach life i Houston det ligger väl vid kusten?

Ärligt talat så prioriterar jag nästan ett bra ställe att bo på före arbetsmöjligheter, så länge man kan få ett OK jobb. Vad tror du om Dallas då?


Galveston är en liten strand stad i Houston, men om du vill ha en bra strand stad så måste du åka till Kalifornien eller Florida. Finns dock en surfing pool i Waco, Waco ligger dock 1.5 timmar norr om Austin så det blir en väldigt lång resa.

Södermalm är som SF. En enda stor åsiktskorridor, raka motsatsen till 'live and let live'. Så enda stället i Texas som är som Södermalm är UT i Austin.

Dallas är en sport stad. Du har Texas Rangers, Dallas Stars, Mavericks och Cowboys (America's Team). Dallas är också den staden som är mest Texas av dessa tre. Cowboy hattar, stora pickups trucks, guns och bra BBQ. Dallas har lika långt till Waco som Austin så något surfande där blir det inte heller. Finns stränder runt om hela DFW området, men dom är småa.