2018-11-07, 15:38
Nochills
Ursprungligen postat av flaskborste
Skitstad numera. Inte speciellt säker stad för tjejer att dricka alkohol i.
Men gillar ni Araber och Negrer så kommer ni få en toppen upplevelse. Dock får ni se upp med AIDS, Gulsot och syfilis. Överrasknings sex brukar ske utan kondom.

Paris var en helt OK stad förr i tiden och lever på gamla meriter och de flesta åker inte dit frivilligt längre.
Man kommer inte speciellt långt med Engelska som språk heller. Fransmän ogillar folk som enbart pratar engelska och många kan vara direkt otrevliga mot engelsktalande. Så det är en klar fördel om ni pratar franska.Jag träffade på väldigt många tjejer, både i sällskap som ensamma som bodde på samma vandrarhem där jag var.
Snälla, säg mig varför Paris skulle vara otäckare än London, Berlin, Amsterdam att upptäcka?

Upplevde inte heller att fransoserna var dryga och uppblåsta bara för att jag inte kunde prata franska med dem. Jag var till en techno-fest intill Seine långt in på småtimmarna där alla bara var naturliga mot alla oss icke-franskspråkiga turister på besök.


Det enda som jag personligen störde mig på är hur lätt det är att bli ordentligt blåst på sköna upplevelser. Besökte Pigalle på dagtid som ensam man och det är inte att rekommendera trots att det står hugade inkastare utanför klubbarna.

Först betalde jag EURO20 för inträdet men blev intryckt i ett privat bås av en mulatt-brud som sade att en drink och lapdance kostar EURO100. Hon visade mig prislistan och jag har aldrig varit på en bordell förut så jag tänkte att det är för dyrt men ändå standardpris.

Därefter frågade jag om jag ville följa upp på hennes rum för en timme men det skulle kosta mig ytterligare EURO150. Jag hade inte så mycket och dessutom inget kreditkort på mig så bruden blev sur och stack. Sedan kom bordell-morsan in och jag sade att bara hade EURO70 på mig som hon tog och skickade in nästa arab-brud.

Hon flashade pattarna åt mig men stack sedan jag återigen förklarat att jag inte har några mer stålar och jag drack upp det halvfulla spritglaset och gick sedan.