2018-12-02, 08:27
Bbobi
Ursprungligen postat av Babby
Kan uppdatera. Varit i Vietnam " Phu quoc". Åker aldrig mer tillbaka dit. Jävla Skitland. Skräp och sopor överallt . Folk stog på gatorna och grillade fisk så röken pyrde och Lukta skit överallt. Det var billigt men trafiken var inte o leka med , fanns ingen shopping överhuvudtaget , allt var plock o pynt i små kiosker. Avgaser skräp fattigdom och stränder som var sopberg. Det kan jag sammanfatta min resa. Hade då hellre betalar några kronor mer för att se paradiset . Men finns väll inte . För mycket begärt


Välkommen till Sydostasien men vad förväntade du dig? Vilken video som helst på youtube får dig väl att se att det finns gatukök där det grillas mat på gatorna? Gillar man inte sånt kan man ju hålla sig i storstäder med shopping-centren i mer västerländsk stil.

Finns mindre öar man kan åka till i regionen som är "paradis-öar" men så länge man är på fastlandet är det ofta rätt skitigt. Mindre folk på småöar och ägare som håller rent då det är ju paradis-konceptet som gör att turister reser dit.

Men visst är det så att inte alla trivs här borta. Vissa stirrar sig fast på skiten medan andra ser det fina bakom. Du ser en skitig grill som pyr, jag ser god mat.