2019-01-17, 03:09
Kafe
I goa rinns riktigt fint hasch och mumbai likaså. Du behöver inte gå många meter längst stranden innan folk försöker kränga röka till dig, troligt till överpris - men fortfarande sjukt billigt för oss Svenska ändå.

I kerala och tamil nadu kunde jag bara styra bushweed. Det funka men var riktigt dålig kvalité.
Varanasi verkar man kunna fixa vad fan som helst. Var nära på att köpa DMT och opium men kände mig inte sugen.

Himachal Pradesh däremot. Lärde känna en lokal stoner i Shimla eller om det va Mandi blev väldigt bra vän med. När han fick reda på att jag rökte cannabis så blev han skitglad och stack iväg en sväng. Senare på kvällen knackar han på med en femma(?) helt sjukt jävla potent handmade hash cream. Det här var tydligen traktens stolthet som han ville bjuda mig på. Kan va det starkaste jag någonsin rökt.

Samtidigt råkar finalen i Cricket sändas och plötsligt befann jag mig framför en 24" TV med 10 indier runt om mig totalt uppslukade av matchen, och jag fattar ingenting. Inte ens när de förklarar. Märklig situation, riktigt kul och alla rökte på. Detta var på mitt hotell dessutom. Så kockarna, städarna, managern, springpojken var med mig runt TVn och nåra småkids. Alla rökte på. I en chillum dessutom. Allt var bara så jäkla bisarrt

Frågade om jag kunde få köpa 10g av det röka och fick betala 500rs!!??!?
500rs var rätt exakt 50kr då jag var där. Helt skadat. Visste inte ens att det fanns så bra hasch. Inte stött på något av den kalibern någonsin igen i alla fall.