2019-01-17, 15:05
Kafe
Ursprungligen postat av take-apart
Kul cricket historia, det är inte varje dag man hör.

Tänkte lite på tråden om rökat i Indien, så att det (grönt/brunt) finns både här och där verkar
rätt självklart. Min fråga gäller mer opium. Är det mest i de norra delarna av Indien
det är lättare att få tag i eller finns det att hitta söderut också?

Vet att det finns massa piller, det är jag dock inte intresserad av.


Södra delarna som Kerala gick det att fixa gräs efter lite om och men. Men det var krångligt och dyrt. Det verkar var alkohol som gäller där. Tydligen populärt med sprit gjort på palm om jag minns rätt? Den ska vara rätt så farlig som jag förstod. Tamil Nadu var samma sak, fast ännu svårare att hitta röka och ännu dyrare.

Ny har jag inte varit i hela Indien men det fanns tre ställen i Indien som drogerna flödade, och det var i Goa, Varanasi och vissa delar i Himachal Pradesh. I Himachal Pradesh finns en populär turistort/hippie-ort(?) som heter Manali. Av vad jag hört ska det vara något cannabismecka. Finns till och med en haschsort som heter Manali Cream som är jävligt bra.

I Goa är det lätt att få tag i hasch, lsd, ecstasy och kokain. Kokainet var av sämre kvalite än Sverige. Köpte ecstasy två gånger, ena gånger var det bra krut - andra gången hände ingenting. Haschet går inte att slå fel på. LSD vågade jag inte ta faktiskt.

Sedan i Varanasi var det lite märkligt. Det är ju Indiens i särklass heligaste stad. Flera stycken berättade för mig att det inte finns några poliser i Varanasi så därför flödar droger fritt där - vilket det gjorde! Det gick ju fan få tag i allt. Även opium, vilket jag inte provade tyvärr. Sen måste det vara bullshit att inte polisen har makt där.

Vet inte riktigt hur utbudet är i Manali, men köpte det där haschet jag nämnde i tidigare post väldigt nära Manali som var av helt sjuk kvalité.

Skulle dock inte rekommendera annat än att köpa annat än hasch/gräs när du är där.
På apoteket kan du köpa receptfrit tramadol, xanor och valium. Det GÅR att köpa ketamin på apotek också, men det är under disken isåfall och alla apotekare är inte så pepp på det. Köpte det flera gånger så omöjligt är det inte.

Finns även receptfri hostmedicin med DXM i för den som gillar det.

Skulle tippa på att Opiumet är vanligare förekommande i norra delarna. Södra delarna var riktigt torrt på droger.