2019-03-03, 01:58
Meanderbetraktaren
Ursprungligen postat av Odiskadmugg
Är du mot all sannolikhet vithyad så borde du känna till hur synen i kina är på utlänningar, och hur denna negativa syn förstärks för varje år... känner du inte till detta är du ett troll.

Självklart kan enstaka oförsiktiga och naiva kineser beklaga sig för dig, då även du i och med att du är icke kines, är en fiende för kina som bara är välkommen så länge du är till ngn nytta.

Det är bra att du är kvar i kina, för om kina blir arg på Sverige tex pga vi griper en kriminell kinesisk höjdare så som skett i kanada, så kan kina gripa dig och döma dig till döden för att försöka tvinga Sverige att släppa den gripna kriminella kinesen. Så som skett av kanadensare som varit i kina (rätt åt dom).

Kul att du trivs i en diktatur. Det bör passa människor med slavmentalitet.


Eftersom du använder dig av uttryck som "fiende för kina", "hur synen i kina är på utlänningar" och "slavmentalitet" visar du att du inte har någon insikt on hur det är att bo och arbeta här. Är Sverige det välmående, demokratiska land som du höjer till skyarna som kontast?

Och - nej - jag har aldrig smugglat eller hanterat illegala droger så jag tar inte åt mig. Mina utländska lärarkollegor från alla världens hörn har inte heller kommit i kläm med polisen. Jag pratar om ett tioårsperspektiv. Det enda undantaget var en som berusad började bråka med en taxichaufför. Han blev utvisad och fick åka hem till Storbritannien. Om du avundsjukt hoppas på att västerlänningar som har bra jobb i Kina ska "bestraffas" genom att godtyckligt komma i kläm med lagen, har du all anledning att vara besviken.

"naiva kineser" förresten. . . . Vad har DU för attityd till kineserna?