2019-04-15, 18:01
AlexxxZ
Ursprungligen postat av Novus4212
Dom kanske har hittat ett kryphål men det tar inte bort det faktum att de regler för att få ett work permit är allmänt kända.

Skulle så inte vara fallet, om vi nu tar det som ett argument, så faller det på sin orimlighet att alla företag som erbjuder visa services, inkluderat assistans med att få work permits, anger dessa krav.

Jag har själv varit anställd för en herrans många år sedan av ett företag i Thailand och kraven var då x antal Thais samt en summa i capital i bolaget samt en massa annat trams som olika typer av intyg, läkarundersökning mm.

Dessa regler har kanske ändrats/justerats men att de inte skulle behövas alls, och detta helt legitimt, får stå för dig.

Men jag tror varken du eller jag bryr oss så mycket vilket av alternativen som verkligen gäller i dagens läge :-)


Ja, jag håller med om det "allmänt kända", men enligt det du hittade nedan så framgår det ju tydligt att man kan få ett WP utan både thais och registrerat kapital...

Jag skulle kunna tänka mig att det är "An expatriate working for investment consulting, administrative consulting, technical and technology, or periodical internal audit" som föll till min polares fördel.