2019-07-22, 20:32
Troldmanden
Ursprungligen postat av Nicke08
Själv undviker jag .com siter i detta fall. Bättre då att leta i Facebook grupper. Tyvärr spretar det rejält med pålitligheten. Men där kan du skapa dig en någorlunda bild av priser från uthyrare.

Bättre då att först bo på hotell eller liknande och leta på plats efter objekt. Då har du dessutom chans att ta referenser och höra med lokalbefolkning och besökare.

Finns god möjlighet att hitta bra boende för väldigt lite pengar. Är du beredd att skriva långtids kontrakt, ett år eller mer, så får du ned summan ordentligt.

Bohol har jag mindre erfarenhet av. Antar att Negros har lägre priser än Bohol generellt.

Sök på Facebook house for rent Bohol. Gå även med i andra lokala grupper och du kommer se i flödet erbjudande och tips om boende.

Om du skall äga, gift dig med en pinay.


Jag var i Bohol i vintras och körde runt ön med bike, kändes som man skulle kunna hitta ett ok boende för en billig peng men jag kollade inga priser. Träffade dessutom flera som verkligen tyckte att jag skulle flytta dit och investera, men då sa de att jag skulle skaffa en filippina fru om man skulle ha någon rörelse.

De har ny flygplats på Panglao och turismen ökar, många familjer bygger till lite småskaligt hotel/guesthouse vid sidan om sitt eget hus. Det kändes lite som lugnet före stormen.