2007-06-09, 01:02
Jeppann
Hmm då ska vi se. Var där förra året med mitt ex och vi bodde på Hotel Tropic. Ett vettigt hotel som uppfyllde de krav vi hade. Trevlig personal också.

Det ska tydligen finnas en fin strand på andra sidan hamnen. Vi orkade aldrig gå dit i den 40 gradiga värmen.

Det finns en restaurang jag inte vet namnet på i hamnen, som hade väldigt god mat. Den var i "hörnet" av hamnen typ, Vit byggnad som jag har för mig skröt över att man kunde se sköldpaddor i vattnet nedanför. Rakt mittemot den restaurangen är dock en ni ska akta er för. Sega och inte allt för bra mat, och flera dolda avgifter än den vanliga. Ca 100 meter därifrån, där man behöver gå upp för en trappa för att komma in.

Från den "vanliga stranden" finns det ett trevligt promenadstråk bort mot hamnen med billiga o bra klädbutiker. De hade bättre priser än marknaden i manavgat, som jag för övrigt ändå rekommenderar. Riktigt stor marknad väl värd att besöka, spec om man är bra på att pruta! Akta er för att bli blåsta av vätskeförsäljare som ber er dricka upp innan ni betalar. 20cl pepsi kostade mig 50kr.

Det var en trevlig resa men kommer aldrig återvända. Sjuke påflugna alla turkar, och visa var du står direkt. Du ska inte skämmas för att ignorera dem totalt. Låter du dem prata med dig kan du lita på att det dröjer innan de släpper taget om dig.

Restaurangen på Tropic är förresten riktigt bra, och de som arbetar där sjukt trevliga. Blev riktigt bra "vän" med en av de som jobbade där, o han var alltid trevlig och gav oss tips inför dagen på förmiddagarna.

Se till att ta turkish bath. Riktigt najs shit