2004-02-10, 15:20
free
Ursprungligen postat av Jeppe Soon
Jag har länge dragit på detta men måste få säga min sak!
Alla jag känner har varit i thailand och alla sa att det var underbart. Jag fick för mej att det var ett fattigt och skitigt land, men eftersom alla sa att det var ett paradis så tog jag mej ner dit för att kolla hur det såg ut!! Det var precis så jävligt och eländigt som jag hade tänkt mej, Luktade illa, maten var värdelös, allt smakade likadant nämligen bränd olja (kan tänka mej att hälsovårdsmyndigheten inte är den bästa där nere) Ödlor, kakerlackor och spindlar överallt, och alla försökte blåse en på så mycket pengar som möjligt!Får man fråga var du höll till någonstans ?

Själv har jag varit i stort sett hela Thailand och aldrig stött på något av det du talar om....visst finns det väl dåliga ställen men det är ju ingen som tvingar en att uppsöka dom ?

Maten är stark som faan och det tar ett tag för oss mesiga nordbor att klara av den men när man väl lärt sig är den skitgod.

Det där med att bli blåst på pengar är väl ingen nyhet, det går man på första gången oavsett vart man reser i världen...sen har man lärt sig läxan, skulle inte du själv försöka blåsa rika dumma turister på så mycket som möjligt om du hade chansen ?

Jag kanske är lite väl lyckligt lottad när det gäller just Thailand, min flickvän bor där så jag räknar det som mitt andra hemland och snart drar jag för gott

Så ge det en chans till så kanske du förhoppningsvis ändrar åsikt !!