2021-12-08, 22:24
bzsx0809
Ursprungligen postat av Spermadonatorn
För utomstående säkert innehållsfattigt men för mig frihetligt. Tjejen vill gifta sig med en finansguru från Schweiz eller New York a la takvåning. Det är hennes dröm men den kommer aldrig att förverkligas.
Jag vill inte det. Min dröm är inte att gifta mig/bli juridiskt kastrerad utan något sexigare än så. Bilda familj. Det kommer jag att kunna göra, det kommer att ske.

Hur tror du ditt/era liv ter sig för oss utomstående när vi går på köpcentrum och ser er i kassorna på Ur & Penn och Clas Ohlson hela dagarna, bara för att återigen köra hem vid fem i en gammal Citroën... Hur mycket frihet ter sig era liv ha jämfört med oss andra...

Även förmögna ska inte tro något. Ni har tinnitus, går med katetrar för att kunna kissa och era penisar är konstant slaka oberoende hur mycket Viagra ni än äter. Hur tragiskt är inte det...?


Innan jag ens besvarar dig måste jag ställa frågan, vad har du emot samhället och landet Filippinerna? Det är andra dagen som du skapar en tråd. Igår så var det fel på Manila och landet överlag, idag klagar du på hur folk lever i ett fattigt land?

Det finns en väldigt bra samlingstråd du kan posta dina funderingar i.

Hur vet du att hennes dröm är att bo i en takvåning? Känner du många personer ifrån provinsen, hur många har du frågat eller har du kört någon typ av undersökning?

Jag är gift med en som kom ifrån simpla förhållanden och det finns plats för något riktigt tankesätt "jag vill bo i en takvåning" utan man lever för att klara dagen.

Oftast är dessa butiker familjeägda och drivs således inom familjen. Att personen sitter där, kan vad för att stötta sitt eventuella syskon att ha råd att studera vidare (läs på om breadwinner).

Livet i provinsen är simpelt och inte lika "avancerat" teknologiskt eller filosofiskt. Det kan vara en tuff nöt att knäcka när man flyttar hit.

Det finns personer som absolut tycker om sina simpla jobb, både i Sverige och Filippinerna. Att du betraktar ett jobb på Ica eller en sari sari som deprimerande är din åsikt