2022-06-17, 07:28
pungfittan
Kommentarer som "jävla fegisar som dricker eller drogar er, var en riktig man", "flyga är det säkraste som finns", osv undanbedes.

Låt oss vara trevliga mot varandra, det är ju trots allt en stark fobi många har och som verkligen sätter press på den utsatte när planet väl drar igång.

Jag har alltid varit flygrädd och minns än idag när jag fick världens värsta panikattack uppe i luften, när jag var yngre. Började skrika, banka på dörrarna för att komma ur planet osv.. Helt kaos. Kändes som jag var fast i en psykos under hela semestern efter det, pga panikattacken, så stark var den. Påväg hem drack jag säkert 1 liter whiskey plus en massa öl så jag kom fram på något sätt, även om det också var jävligt stressigt trots med allt alkohol i blodet. Dett har följt med mig i hela livet, det spelar ingen roll hur mycket jag än läser om hur säkert det är osv, att stängas in i den där burken och veta att man garanterat kommer dö om något går åt helvete, den fobin är bara för stark alltså.

Sen jag upptäckte benso så har det ju blivit mycket lättare. Numera flyger jag aldrig utan en rejäl dos innan boarding, och sen några extra i fickan om det trots allt krisar uppe i luften. En liten öl kan också slinka ner men inte mer så man flippar.
Inte en chans att jag går på ett plan idag utan medicin.

Sen finns det ju folk som dricker/tar piller bara för att det helt enkelt är så jävla tråkigt att sitta flera timmar i en stol, ibland kanske 10 timmarplus. De förstår man ju också.

Hursomhelst, någon annan som känner igen sig?