2007-10-10, 15:38
Skall du vara borta i 2 månader så får du köpa en reguljärbiljett, billigast är Finnair där priserna varierar från 4800 till 12 000 tur och retur beroende på när du reser. Dyrast är det i december.

Kika in på deras hemsida (länk ovan) och prova lite olika datum. Med den billigaste biljetten kan du inte ändra datumen om du skulle få för dig att ändra avresedatum.

Då flyger du dock direkt till Mumbai (Bombay), men därifrån kan du lätt ta tåg eller flyg till Goa, som inte är en stad utan en stat men flera städer och stränder.

30 000 kronor kommer du att klara dig MYCKET långt på i Indien. Jag brukar spendera 4-5 tusen per månad när jag är där, för hotell, mat, resor mm.

Skall du hänga i Goa så rekommenderar jag stranden Palolem, den vackraste stranden i Goa. Charterbolagen tar oftast sina resenärer till Calangute.

Vilka delar av Indien hade du tänkt att besöka?

Tänk på att du måste ansöka om visum innan du åker till Indien, jag har slängt ihop en guide om hur du söker det, du hittar guiden på http://forum.asien.se/indien/indien/123-visum-till-indien.html