2008-02-03, 01:32
MRAS
Jag och en vän ska åka till Indien i april och vara borta i två månader. Många av de frågorna jag hade har jag fått besvarade i andra trådar (det vill säga jag har använt sökfunktionen) men jag har fortfarande en del obesvarade!

Hur är det att vara i Indien under denna period? Alltså april till juni? Det lär vara regnperioden och det lär vara ganska dåligt med festande. Syftet med resan är inte festande, men det är en del av den. Så hur ser läget ut under den här perioden?

Dessutom undrar jag hur "backpackerigt" Indien är. Jag har rest runt lite i Europa och tyckte det var grymt kul att bo på backpacker hostels och glida med andra backpackers. Finns det inslag av detta i Indien?

En annan fråga jag har är om droger, eller egentligen om cannabis. Är det värt att röka där? Då tänker jag främst på risken att åka fast. Vad är isåfall följderna och så vidare...

Idén är att vi ska flyga till Mumbai och hänga där ett tag och sen ta oss till Goa... hur vet vi inte riktit, tåg kanske? Hursomhelst tänkte vi inte stanna i Goa ett tag och sen glida vidare och verkligen resa...

Ha det!