2004-05-11, 02:05
Rubbe
Ursprungligen postat av Alladin
Jag är inte heller besatt i techno/housekulturen och knaprar ingen e.
Men ändå har jag en helt annan bild av det, klubbarna är störtsköna även om man inte lyssnar på musiken i vanliga fall.
Var på Amnesia, Privilige och stället precis brevid Eden bl.a.
Enda gången jag såg ngn sur människa var när en påtänd brud satte sig i ett par killars "sanddrake" dvs en skulptur på stranden dom säkert hållt å med hela kvällen.
Då hällde dom vatten på henne...hmm.

Ibiza town var vi i en dag också, riktig höjdare för shopping.
Mängder rika folk kommer dit på sommaren, kändisar och shit.
Vipers och Rollsar drog omkring på stan som var kantad av Rolexaffärer med klockor för 200k i fönstren.
Ganska osant ställe... helt psyked.


OK; det beror ju allt som oftast på sådana här platser vilka som befinner sig där samtidigt med en själv. Större delen av öns människor byts ju ut varje vecka och när vi var där så kan det ha varit brittisk industrisemester eller nåt. Det var helt sjukt mycket påtända och/eller aggressiva engelsmän där och det sänkte stämningen en del. En svensk som jag lärde känna där fick bl.a en bit av örat avbitet av några engelska snubbar som dessutom hade fräckheten att säga åt oss att "don't speak fucking german". "It's not fucking german, it's fucking swedish", kontrade jag.
OK, klubbarna kan säkert ha varit grymma men jag är mer han som sitter och snackar shit i baren än han som rockar loss på dansgolvet och dessutom tyckte jag att det var helt hutlösa inträdespriser och dessutom så oetiskt att vakterna gick att muta för det dubbla priset så kunde man komma in utan att köa.