En del resenärer tar med sig en flaska tabasco i kabinväskan medan andra bär på citron som de sedan klämmer ut över maten under flygresan för att den ska smaka något på 10 000 meters höjd.Men det finns ett annat knep att ta till för att sätta smak på maten som den svenska stjärnkocken Tommy Myllymäki och Per Gessle har på tungan. Nämligen musik, som de nu testar på Finnairs flygplan. Läs hela artikeln »
Flygvärdinna stoppades döms för grovt flygfylleri | 3 timmar sedan |
Passa på snart höjs avgiften | 3 timmar sedan |
Avtal nått för Lufthansas markpersonal | 3 timmar sedan |
SAS: Ansöker om rekonstruktion i linje med plan | 3 timmar sedan |
Riksbanken: Räntan sänks troligen i maj eller juni | 1 dag sedan |
Hilton öppnar ett nytt boutiquehotell i Indiska oceanen | 1 dag sedan |
Visa och Mastercard i förlikning värd 30 miljarder dollar | 1 dag sedan |
KI: Då är lågkonjunkturen över | 1 dag sedan |
Detur lanserar en helt ny destination från Umeå Airport | 1 dag sedan |
Magnus Widell blir ny Sverige-vd på Boulebar | 1 dag sedan |