2017-04-02, 12:57
OsundLivsstil
Kul initiativ TS, kommer absolut att följa tråden.

Jag har tidigare arbetat med en serb under några år, och blev även under tiden ganska så bra bekant med personen i fråga. Minns väl att jag redan under tidigt skede av dessa år nämnde att jag var ateist, vilket gav ungefär den reaktion som du beskriver. Helt enkelt otänkbart.. Och då skulle jag läras upp att det var väldigt viktigt att bry sig om och veta sina rötter osv osv..

Hans sätt att säga att det var en vacker tjej i närheten, var att lite diskret komma och säga åt mig att "attackera", vilket var ett lite intressant sätt att se det på.


Fick någon gång under denna tid ett tips på en "bra film" som jag även kikade på (minns ej namnet tyvärr), vilken handlade om 2 personer från motsatta sidor i ett krig, som hamnar i samma skyttegrav. Helt otroligt långdragen och intresselös film vill jag minnas. Och såklart, de stridande länderna var förstås Serbien-Bosnien.
Du skriver än del angående huliganerna för framförallt Röda Stjärnan, vilket jag finner väldigt intressant och läst en del om.

Har du under din tid i Serbien sett den ökände Ivan "Den förskräcklige" Bognanov? Han har dels gjort sig känd genom att försöka trycka ner en bengal i halsen på en polis samt hans vilja att hämnas den tidigare målvaken Vladimir Stojkovic. Han blev även avlönad utav Serbisk Maffia.

Finns mycket att läsa om karln, dessa bravader är endast ett urval.