Hitta diskussioner med liknande innehåll

ta sig med flyg sharm-pyramiderna billigt

#1 2009-11-15, 14:11
khane
Hej !

Är det nån som har åkt med flyg med dom lokala "trip resorna" dom är ju betydligt billigare. Men är det seriöst/säkert?

Man vill ju inte bli blåst.
#2 2009-11-15, 14:12
backflashh
Varför inte åka med ett trevligt och säkert bolag?
#3 2009-11-17, 12:30
bjoho
Ursprungligen postat av khane
Hej !

Är det nån som har åkt med flyg med dom lokala "trip resorna" dom är ju betydligt billigare. Men är det seriöst/säkert?

Man vill ju inte bli blåst.


"Blåst" blir du inte, det antingen är du eller så är du det inte. =) Annars kan det ju vara värt att kolla med en känd researrangör, de flesta har ett alternativ med buss och ett med flyg.
#4 2009-11-17, 16:36
khane
Hej!

Grejen är den att jag inte vill sitta i buss i 12 timmar. Så flyg är enda alternativet. Dock vill jag inte pröjsa 3k som ving vill ha. Däremot finns det en butik på gatan som säljer utflykter, där samma resa kostar 1k. Därför är det ju lockande.

Som jag förstått det så kommer det en minibuss och hämtar en på hotellet med guide som flyger med och är med en hela tiden. Dessutom ingår försäkringar m,m. Så det lutar åt att jag åker när jag är klar med dykningen här.

Ville dock bara höra mig för om nån hade riktigt dåliga erfarenheter? Det jag har hört är att man kan bli blåst om man åker buss , att dom åker nån konstig väg m,m dock så kan det ju inte hända när man flyger

Bjoho du verkar ha koll på egypten så jag åker flyg. Kan återkomma om hur det hela gått.

Nåt annat man bör göra när man ändå är här i sharm? Finns ju hur mycket utflykter som helst. Ja har frågat efter "sand-surfing" men verkar inte finnas tyvärr. (När man åker typ snowboard ner för sanddyner)

tjing