Måndag 23 Oct 2017

Vilka flygbolag erbjuder gratis surf i luften?

Snabbt och helst gratis internet under flygresan har blivit en större och viktigare konkurransfaktor än man kanske trodde för bara några år sedan. Folk vill kunna arbeta, se de filmer och TV man själv vill se, vara på sociala...


MJS

© Foto Joakim Lloyd Raboff MJ’S – klart coolaste hotellet i Malmö Dom senaste årens etableringen av högresta konferens- och affärshotell i Malmö kan ingen undgått. Men senate tillskottet på stans hotellhimmel är...


Quiz: Hur mycket kan du om Berlin?

Berlin. Tysklands huvudstad och ett av svenskarnas käraste weekendresmål. Hur bra koll har du på staden av ölträdgårdar, kringlor och techno?


Så får du dina semesterminnen att vara längre

Vill du vara säker på att minnas din sommarsemester? Då ska du semestra i bergen, visar en ny undersökning. Och helst ha med dig både familj och vänner.


Nu är det bevisat: Alkohol gör dig bättre på språk

Det är inte bara inbillning att du pratar främmande språk bättre efter ett par glas vin. En ny undersökning visar att det faktisk kan hjälpa med alkohol när du ska göra dig förstådd utomlands.


Vagabondmedarbetaren Karin Wallén aktuell med ljudbok-serien "Backpacker"

Karin Wallén, vår kära krönikör och långvariga medarbetare, är nu aktuell med ljudboksserien Backpacker. I tio avsnitt får vi följa huvudpersonen Mia Lindells spännande äventyr i Sydostasien.


Det här hotellet i Maldiverna har en butler för dina Instagrambilder

Ja, ni läste rätt. Ett hotell på Maldiverna har börjat erbjuda en butlertjänst för gäster som vill kunna ta ultimata semesterbilder.


Grekland inför ny turistskatt

2018 kommer turister som besöker Grekland att mötas av en ny hotellskatt. Skatten beräknas på antalet hotellstjärnor och varierar mellan 0,5 euro och 4 euro per natt och person.


Flygplatsen där du kan bada bredvid flygplanen

Här är flygplatsen som ger uttrycket "take-off" en ny mening.Som i "ta av dig kläderna".Här kan du nämligen ta ett dopp i en evighetspool medan du väntar på ditt plans take-off.


Italiensk by betalar 2 000 euro till folk som flyttar dit

Som många andra byar i Italien hotas byn Candela i regionen Apulien av avbefolkning. Det vill byns borgmästare få bukt med. Genom att locka folk som flyttar hit med ett startkapital.


Fartyg med rörlig glasveranda och terrordåd påverkar mindre

Denna vecka kan vi bland annat berätta om Celebrity Cruises nya fartyg som har en rörlig glasveranda, och om att terrordåd inte längre påverkar våra resvanor så mycket. Dessutom kan vi informera om SAS nya destinationer och...