Hitta diskussioner med liknande innehåll

Guadeloupe med Langley?

#1 2009-11-18, 23:27
amnie
Tänkte resa till Guadeloupe i vår och tänkte för enkelhetens skulle satsa på Langley men tänkte vänta till de droppar priset lite.
Nackdelen med detta är dock att middagarna inte ingår i priset och som jag förstått det ligger hotellet extremt avsides, är det någon som har bott på hotellet och vet om det finns några restauranger i närheten?
Eller hur mycket det kostar att äta på hotellet?

Otroligt tacksam för svar
#2 2009-11-19, 01:08
Pastasallad
Jag antar att Hotellet du menar är Fort Royal?
Jag och brorsan bodde där under april förra året i två veckor. Hotellet ligger som du säger ganska avsides men dom har bussar som går till det närmsta samhället ungefär en gång varannan timme. Samhället är ganska litet och slitet med det finns väl en typ ICA butik och några mindre restauranger, dock provade vi aldrig någon av dessa då vi köpt halvpensionen och åt på hotellet varje kväll. Ska du åka till något större samhälle som är av något värde för turister, ja då kan man kanske börja snacka avsides på riktigt. Annars om du ska på utflykter osv anordnas väldigt mycket olika aktiviteter direkt från hotellet.

Sen vet jag inte hur hotellet ser ut nu men när vi var där var det ungefär två veckor efter en storm så stranden och den lilla stenvägen om man ska kalla den det längs stranden var hyfsat åtgången men inget som störde själva resan. Ska du åka så se även till att du får bo, iallafall en vecka, i en bungalow.

Vi betalade ungefär 11 000 per person med halvpension och då var det sista minuten pris. Beroende på hur mycket billigare det blir för dig att köpa utan mat på hotellet blir det värt det. Jag tycker iallafall att det var väldigt smidigt då maten nästan alltid var av riktigt bra kvalitet även om den var lite udda för mina smaklökar
#3 2009-11-23, 00:53
amnie
Kontaktade Langley igår och först då berättade de att man kunde beställa ett middagspaket på plats för 299 euro, så man tjänar ju definitivt på att vänta tills de rear ut resorna billigt och köpa det på plats.
#4 2010-05-10, 16:41
Emil999
Kan säga att maten där var förjävligt äcklig, svenska 20 åriga kockar som inte visste hur man lagade mat och det gick inte o få tag på någon mat någon annan stans, men annars var hotellet riktigt najs
#5 2011-02-18, 15:12
neppons
Ja, maten var verkligen piss. Men hotellet är nice, och ön är underbar! Så åk dit, hyr bil och gör lite utflykter!
#6 2011-02-22, 13:36
Apppe
Håller fullständigt med maten var skit , men ön är magisk