Hitta diskussioner med liknande innehåll

Bahamas, bu eller bä?

#1 2009-12-09, 20:47
tompaazz
Hej!

Nu är det så att jag planerar att åka till Bahamas Nassau, antingen den 3e Januari eller den 4e och tänker stanna där i 1 vecka.
Jag undrar hur mycket en biljett kostar vid det datumet, en biljett nu kostar runt 10 000. Är det billigare efter nyår/i början av januari?
Hur är det med priserna där borta, jag har hört att det är dyrt, men är det verkligen SÅ dyrt? Vad kan en lunch/middag kosta om man inte äter i en lyxrestaurang? Era åsikter om Bahamas Nassau?

Tack!
#2 2009-12-16, 23:32
irbaboon
Har förvisso bara varit där på en kryssning men med tanke på att högsäsongen i Karibien är December-Mars så tror jag inte att biljetten blir mycket billigare i Januari.

Bahamas är dyrare än många andra öar i Karibien dock så är ändå priserna acceptabla.

Ska jag vara helt ärlig så var jag inte särskilt förtjust i Nassau - trots att det bor tydligen 250 000 där så kändes staden betydligt mindre och ganska tråkig. Kan rekommendera Piratmuseet och naturligtvis Atlantis resort.
#3 2010-02-09, 12:47
Nangus
Var i Nassau ett par dagar för ett par år sedan. Precis som föregående talare sa är Staden väldigt liten, iaf den delen du vill befinna dig i. Vi gick åt fel håll och hamnade i ett ghetto..
Ta en båtbuss direkt till någon annan ö istället, jag kan varmt rekommendera Eleuthera.
#4 2010-02-11, 17:46
Caesarn
Nassau är inte mycket att se men ett stenkast därifrån ligger Paradise Island och det är dit du vill. Ön lever verkligen upp till namnet, det är fruktansvärt vackert. Gångavstånd om man känner sig snål och inte vill ta en taxi. Priserna ökar dock från acceptabla till monströsa när man tar sig från Nassau till PI.