Hitta diskussioner med liknande innehåll

Karaoke - Beijing

#1 2009-12-20, 11:46
Ska resa snart till Peking och tänkte att man måste ju ta och gå och sjunga karaoke. Dessvärre är hemsidorna för ALLA ktv på kinesiska och jag kan inte språket. Vad har ni för erfarenheter av att sjunga karaoke? Vilken kedja var bäst? Vad ingick det i priset? Hur mycket kostar drickat?
#2 2009-12-23, 07:33
freddstah
Ursprungligen postat av spoon
Ska resa snart till Peking och tänkte att man måste ju ta och gå och sjunga karaoke. Dessvärre är hemsidorna för ALLA ktv på kinesiska och jag kan inte språket. Vad har ni för erfarenheter av att sjunga karaoke? Vilken kedja var bäst? Vad ingick det i priset? Hur mycket kostar drickat?Hander ibland att jag drar till KTV, ganska roligt faktiskt. Ofta bra service pa KTV, kanner inte till fler kedjor. I priset ingick ganska manga timmars rental av rummet och, ja... Det ar val allt... Finns mest kinesisk musik men en hel del vasterlandskt ocksa dock ganska gamla latar. Drickat ar ungefar som krogpriser... dvs bira kan kosta 10-20kr. Serverar aven mat, rekomenderas starkt att ga dit ett kompisgang och dra en helkvall med god mat och dricka.


Priserna varierar, gar man pa eftermiddag och sitter till tidig kvall som en sorts forfest brukar det dock vara billigt.. vi gick ett gang pa 10 pers och betalade en tia var.. dvs 100kr totalt och vi fick riktigt manga timmar.
#3 2009-12-23, 16:44
hf89fc
Ursprungligen postat av freddstah
Hander ibland att jag drar till KTV, ganska roligt faktiskt. Ofta bra service pa KTV, kanner inte till fler kedjor. I priset ingick ganska manga timmars rental av rummet och, ja... Det ar val allt... Finns mest kinesisk musik men en hel del vasterlandskt ocksa dock ganska gamla latar. Drickat ar ungefar som krogpriser... dvs bira kan kosta 10-20kr. Serverar aven mat, rekomenderas starkt att ga dit ett kompisgang och dra en helkvall med god mat och dricka.


Priserna varierar, gar man pa eftermiddag och sitter till tidig kvall som en sorts forfest brukar det dock vara billigt.. vi gick ett gang pa 10 pers och betalade en tia var.. dvs 100kr totalt och vi fick riktigt manga timmar.


Om du ocksa vill ha tjejer att prata med, nagon som valjer musik, nagon som oppnar dorren blir det dock betydligt dyrare. Nar jag var ute med nagra kinesiska kompisar slutade notan pa narmare 5000 kr
#4 2009-12-23, 17:49
Sweetiepie
Verkade finnas KTV precis överallt i alla städer i Kina... så det är bara ta första bästa som ligger någorlunda centralt.

Utbudet av engelska låtar var väl lite sparsamt och räckte kanske till 1-2 timmas sjungande. De hade Aqua, ABBA, Arctic Monkeys och lite annat smått på ställena vi var på