Hitta diskussioner med liknande innehåll

Frågor angående bilresa USA Chicago-Cleveland-New York.

#1 2010-01-31, 15:10
RobEngström
Känns egentligen sjukt onödigt att starta en till roadtrip-tråda, admin får stänga om jag ska skriva i någon befintlig tråd.

Iaf, vi är 3 grabbar som tänkte ta en bilresa från Chicago via Cleveland för att tillslut komma fram till New York.
Alla 3 har körkort, alla kommer vara 22 år gamla och har cirkus 15000-20000 riksdaler var att spendera. Helst mindre självklart.
Att hyra bil verkar vara relativit billigt och för 5 dagar så borde väl vi komma under 10000 kr allt inräknat, räknar då med att kanske köra 150 mil.
Tänkte spendera 3 dagar i Chicago för att sedan köra till Cleveland av alla ställen för att spendera 1 dag där och sedan köra direkt till New York, OM nu inte någon har något annat förslag på denna resa, förstår att det kanske inte är den vanligaste eller för den delen den roligaste bilresan man kan göra men det är så här vi hade tänkte att göra även om vi är mottagliga för förslag

Hotellstandard när vi besöker Chicago och Cleveland är ganska oviktigt bara det är rent och fräscht, i New York har vi vart tidigare så där vet vi vad vi vill.

Vi är som sagt även 3 stycken som åker så vi delar på alla kostnader.

Vet att det finns trådar om Chicago men tar även gärna emot tips här på saker att göra och som sagt även tips på saker att göra i Cleveland och saker att besöka på vägen mellan Chicago-New York.

Sen gärna om någon kan uppskatta vad en sådan här resa kan tänkas kosta?
#2 2010-01-31, 16:15
Här kan du hitta bra priser på hotel i Chicago

http://www.hotrooms.com/
#3 2010-02-01, 12:41
Mr. Pissface
Ska själv gör en roadtrip i sommar, bilen hyrdes via holidayautos.se då fick vi en Chevy trailblazer (eller motsvarande) i tre veckor för runt 12000 Kr. Inklusive alla försäkringar, tre extra förare och en full tank. Glöm inte att googla efter kampanjkoder innan du bokar, lyckades hitta en där vi fick 15% rabatt. Sen brukar det tillkomma en avgift på ca. $500 för att man lämnar tillbaka bilen på ett annat ställe än man hämtade den.

Trevlig resa
#4 2010-02-01, 14:06
sagemme
Lämna inte bilen i New York, ta nåt ställe i närheten o dra med tåg eller buss ner, det tillkommer avgifter oftast på att åka in i N Y och är direkt löjligt att åka omkring i N Y med bil.

Finns flera billiga bussbolag att åka med in till N Y istället.
#5 2010-02-01, 21:32
RobEngström
Tack för alla site-tips

Ska helt klart inte lämna bilen på Manhattan efter tipset

Får ta någon av flygplatserna eller liknande.

Är en del att tänka på och planera men det är det helt klart värt.(hoppas jag)