Hitta diskussioner med liknande innehåll

Hur lange tar det att fora over fran svenskt bankkonto till ett thailandskt?

#1 2010-07-15, 11:39
Snubbben
Fran Nordea till Bangkok bank, hur lange tar det ungefar? Hinner jag fa pengarna innan helgen tror ni?
Tacksam for snabba svar!
#2 2010-07-15, 11:43
anooonym
Med tanke på att det är fredag i morgon. Tveksamt, fast då har jag ju ingen aning egentligen.
#3 2010-07-15, 12:44
hasipp-fallang
Överföring till Bangkok Bank normal transaktionstid 3 bankdagar. Om man gör transaktionen före deadline kan det ske på 2 bankdagar. Tala med Nordea om tider.

Expressöverföring 1 -2 bankdagar där det tillkommer en extrakostnad. Vilken kostnaden är på Nordea vet jag inte. Fungerar i 90% av fallen. Tänk på att det är till Thailand du skickar, inte alltid det fungerar felfritt. Ibland måste du säga till just vilket kontor som ditt konto är placerat. Tala med ditt lokala kontor samt Nordea för en felfri överföring.

Du kan även överföra till BankokBank London Branch vilket är det bästa snabbaste sättet.

http://www.bangkokbank.com/Bangkok%20Bank/About%20Bangkok%20Bank/About%2...

Transaktionstid 1- 2 dagar. Om London Branch har instatta medel före kl 14.00 finns medel på ditt konto i de flesta fall samma dag/kväll beroende på vilket typ av konto du har. Kostnad för överföring är endast enligt EU bestämmelserna.

Tag kontakt med BankokBank UK för att säkerställa din transkation och att du får rätt information i hur just du skall göra.

Om det endast är fickpengar som du behöver kan du använda en vanlig ATM för uttag med ditt bank/kredit kort. Tänk på att det tillkommer en uttagsavgift som den Thailändska banken tar. 150bhat. Detta gäller inte på alla ATM de flesta gula (Bank of Ayudhya) är det fritt men att växlingskursen kan vara sämre.
#4 2010-07-15, 13:00
Snubbben
Varfor just UK? Kan man anvanda sig av London Branch med alla BangkokBank konton? Hatar att behova ringa hit och dit och tjaffsa.

Far val bli western union istallet om jag inte far tag pa nan svensk jag kanner har. Ar dock inte manga kontor som later en ta ut utan pass sa det ar lite riskabelt.

Tack sa mycket for hjalpen iaf!