Hitta diskussioner med liknande innehåll

Platser värda att se?

#1 2010-08-15, 16:30
akallber
Hejssan!

Jag kommer att åka som praktikant till en biologisk station vid Laguna Blanca i Paraguay i början på nästa år. På stationen kommer jag att vara 3 månader, men skulle gärna se mera o resa runt lite innan jag åker hem. Kommer säkert bara ha tid (och pengar) för en månad, så om det är någon som har några tips vart jag skulle kunna åka, skulle jag bli jätteglad! Finns så många ställen att det är väldigt svårt att bestämma sig. Iguazu-fallen skall jag absolut besöka iaf! Annors har jag lite funderat på Bolivien, Peru, Chile, Argentina eller ev. Ecuador. Är inte intresserad av Brasilen, mest på grund av språket, även om där säkert finns en hel del att se!

Kommer att vara januari, februari o mars i Paraguay, så det skulle vara i april jag skulle resa runt. Åker ensam, vilket kanske är lite skrämmande, och är inte en van resenär.
Någon som har något tips land/ställen som absolut rekommenderas, (speciellt när jag inte har så mycket tid på mig)?

//Anna
#2 2010-08-15, 19:18
Avens
Iguazufallen ar ett maste som du sager, framforallt som du ar sa nara.

Om du vill upptacka kulturskillnader sa ska du till Bolivia, ett land som ar saaa olikt sverige. Landet utvecklas snabbt och kommer antagligen snabbt vasterniseras.

Tyvarr behover man tid for att resa i Bolivia eftersom vagarna ar av lera och bussarna ofta fastnar (under regnsasongen). De gillar acksa att protestera genom att blockera vagar och inte lata nagon passera.

Lycka till.
#3 2011-01-13, 12:52
testar123
Försök hitta en killkompis att resa med så slipper du bli bombarderad av äktenskapsförslag hela tiden....