Hitta diskussioner med liknande innehåll

Crasha Nya Kaledonien?

#1 2010-09-20, 13:29
Sitter och kollar biljetter mellan Tokyo och Nya Kaledonien. Priserna ligger på 10k-12k. Men om man ser på priserna mellan Tokyo och Auckland (NZ), med mellanlandning i Nya Kaledonien så är priset i snitt 6-7k.

Så min fråga till er, är om man kan köpa den billiga resan, mellanlanda i Nya Kaledonien och skita i resten och stanna där ett litet tag för en riktigt söder-havs semester. Vilka konsekvenser skulle detta få?
#2 2010-09-20, 14:19
Allaballawalla
Om du är svensk ( Eller annan EU/ESS-medborgare.) händer inte så mycket mer än att dina väskor troligen flyger vidare till NZ, Nya Kaledonien är franskt och de är ju med i EU så du kan hänga där utan problem.

Ha en trevlig semester i Nya Kaledonien.
#3 2010-09-20, 14:20
Fuck min väska ja :/ Tänkte jag inte på! Får luska vidare på detta. Tack för snabbt svar
#4 2010-09-22, 13:28
Du bör också vara medveten om att då Nya Kaledonien är franskt så är det precis som Franska Polynesien och andra franska områden i Stilla havet förhållandevis dyrt. De franska områdena är de dyraste i Stilla havet, medan Fiji och Vanuatu är de billigaste.

Det är också väldigt populärt i Australien att åka på semester till Nya Kaledonien, och de flesta kryssningsfartygen som utgår från Australien och Nya Zeeland går ofta till Nya Kaledonien. Så du bör inte räkna med att hitta ett orört Söderhavet.

Dock så är det fantastiskt vackert, och precis lika vackert som på bilderna. Jag rekommenderar dig att åka dit.