Hitta diskussioner med liknande innehåll

Belgien ?

#1 2010-09-28, 19:55
Blaeckvard
Har nyss impulsbokat en resa till Bryssel, Belgien men har inte en aning om vad man gör där.
Någon som har tipps på roligheter, det enda jag vet om Belgien är att det är känt för Pissande pojken, Choklad och prostituion.
#2 2010-09-28, 20:06
katrine
Ursprungligen postat av Blaeckvard
Har nyss impulsbokat en resa till Bryssel, Belgien men har inte en aning om vad man gör där.
Någon som har tipps på roligheter, det enda jag vet om Belgien är att det är känt för Pissande pojken, Choklad och prostituion.Det finns ett gäng helt underbara fester i Bryssel, förutom chokladen (leta rätt på Marccolinis - http://www.marcolini.be/) - leta på facebook. Eftersom det finns fler trainees i Bryssel än ursprungliga invånare så brukar festerna bli otroligt välbesökta och roliga. Sök på facebook så hittar du nog flera ställen där dessa annonseras ut. Tyvärr lär kommissions trainee inte längre kunna ha fester för icke-trainees... festerna lär ha blivit för välkända och kommissionen gillade inte att vara känd för sitt festande.

Annars? Tja, waterloo ligger nära, nationalmuseet har en hyfsad samling konst, Bruge och Ghent är helt klart värda ett besök, liksom Dinant. Tågen är pålitliga och rätt bekväma.

Jag gillar Bryssel något otroligt mycket och skulle med glädje bo där i många år. Så länge jag inte har barn och familj d v s.

/Katrine
#3 2010-09-28, 20:49
decrecy
du kan ju alltid ta en sväng förbi atomium, inte superkul men hyffsat häftig byggnad, framför allt på kvällen då lamporna tänds. Annars finns det ju en himla massa olika öl att dricka, tex på Delirium vid Grand Place med över 2000 sorter öl samt en del whisky etc