Hitta diskussioner med liknande innehåll

Riga vs Bratislava

#1 2010-10-21, 23:35
wickz
Jag funderar på att åka iväg i början av november i några dagar. Det ska vara en budget resa och helt enkelt en trevlig sådan. Jag ska åka iväg själv och bara strossa runt, plugga och möjligen åka någon stans. Men som sagt det är en resa på 3 (bratislava) resp 5 nätter (riga). Om inga andra alternativ hittas så är det dessa jag väljer mellan (och mina priskrav ligger på max 400 om det inte är något exceptionellt, då lite högre, för resan och sedan hostel så billigt som möjligt (100 kr klassas som dyrt, då blir det en kort vistelse, som i bratislava).

Min poäng med hela tråden är iaf att dels få fram lite kort vad man kan och bör göra i riga då det verkar troligaste resmålet och att få prisguider till dessa platser samt någon form av jämförelse mellan dem.
Har ni tips på andra billiga resmål kring helgen 6-7 nov så är det välkommet med.

hittat denna som jag kollar igenom, dom så hade det varit trevlig om någon ville ge mig priskoll, speciellt gällande riga men gärna även på bratislava och kanske någon sammafattning av göromål:
https://www.flashback.org/t254779

Jag dricker inte alkohol kanske ska tilläggas men skulle gärna gå ut en kväll och dansa så gärna något ställe där folk inte är dyngfulla men inte heller dansklubb..
#2 2010-10-26, 20:16
hejjjsan123
Har du kollat in Wizzair till Polen? Prisbilden är nog jämförbar och Gdansk och Poznan är trevligt. Katowice är nära Krakow, som är en av Europas höjdare.