Hitta diskussioner med liknande innehåll

Frankrike - Sverige

#1 2004-07-30, 00:31
sybariten
Vafan i hevete, jag tycker det är lite bökigt att boka flygresor med Ryanair ibland (jag tycker det mesta sånt är bökigt men sån är jag), men det är ju INGENTING i jämförelse med SAS bokning på hemsidan. Jobbar de hårt på att folk inte skall resa med dem eller vad i djävulen är det fråga om?? Totalt superkråšngligt alltihop, delvis beror det kanske på att jag sitter på en långsam uppkoppling, men sidan skall väl gå att använda ändå?

Jag skall resa från Frankrike till Sverige om kanske fem dar eller mer, har för första gången råkat ut för att Ryanair inte verkar ha några flighter. Nån som har några tips att ge mig? Är inte rik...

Nu har jag valt "Leisure - lowest prices" eller nåt i den stilen, för Student/Youth kunde man tydligen inte köra på frankrike. Jaha, då kan jag inte välja enkelresor utan bara tur o retur. Och varje gång man göär ett nytt val så poppar det upp en äcklig liten browserfönster om att "please wait, getting available destinations". Tvi.

Är för övrigt student, men över 25
#2 2004-07-30, 00:35
sybariten
Ja asså jag kanske låter lite mordisk, men jag håller på at koka här .... jag har ju bara en dator som går i 400 MHz, och det är ju trots allt websurfning vi snackar om här.
så om nån annan har möjlighet att försöka få kläm på SAS site, eller har andra tips, får ni gärna göra det.
#3 2004-07-30, 02:07
Krungthep
SAS så kallade site suger hästballe, kommer fortare och billigare hem om du tar bussen

Kolla med till exempel travelocity.com

Får kanske mellanlanda någonstans men vad fan gör det om man tjänar pengar på det?
#4 2004-07-30, 10:20
Roger Pontare
Pröva sterlingticket.com vet inte var i frankrike du är men jag vet att dom kör ifrån nice.
#5 2004-07-30, 10:53
gösen
Malmö aviation flyger från Nice. Enkel och bra sida som funkade fint för mig.

http://www.snalskjutsen.com
#6 2004-07-31, 00:08
sybariten
Ursprungligen postat av Krungthep
SAS så kallade site suger hästballe, kommer fortare och billigare hem om du tar bussen

Kolla med till exempel travelocity.com

Får kanske mellanlanda någonstans men vad fan gör det om man tjänar pengar på det?


Nej mellanlandning är inget problem....
men men, hästballe är ordet. Om nån sitter på ett kluster av kanske hundra Pentium-fyror och Sunets uppkoppling rätt upp i ryggraden så får ni gärna kolla på SAS site vad en enkel från Paris till Stockholm eller annan ort i Sverige kostar som billigast, i perioden 4-10 Aug. Det är dock möjligt att man måste göra nån gay registrering av sitt Mecenat-kort för att få studentrabatt, fick lite vibbar av det.

Tack för era länktips. Snålskjutsen verkar bara flyga från Nice o jag är i norra frankrike så det blir lite bökigt. Sterling verkar nice (ehh host host) men de hade inga stockholmsbiljetter förrän i November verkar det som, kan vara att deras linje inte startat än. De hade ett par flighter 4 eller 11 Aug till köpenhamn för runt 80 euro dock, men jag tror inte jag tar mig vidare när jag kommer så sent som tiotiden till danmark.
Travelocity var en lite skummare site, kollar på den nu. De verkar erbjuda flighter med en ganska stor mängd bolag, men jag vet inte om det går att få en billig enkelbiljett med dem.

Gemensamt för länkarna var dock att de alla hade bättre sökgränssnitt än SAS. Till exempel kunde man på nån av dem välja att söka på ett speciellt datum, samt tre dagar bakåt o framåt från det. På SAS vill de i princip att man skall ange inte bara datum utan även klockslag. Vad i helvete skall det vara bra för?? Om man skall flyga från Malmö till Frankfurt så har de väl knappast 23 såna avgångar på en dag utan bättre då att visa alla avgångar som finns!!

Jaja, jakten fortsätter.