Hitta diskussioner med liknande innehåll

Princeton New Jersey Vad göra?

#1 2011-02-05, 00:13
VanillaThunder
Nu är det så att jag och en polare har spikat att i två veckor i Juli ska vi åka till USA och bo hos min kompis väninna. Hon bor då i Princeton utanför New York där ska vi bo gratis är det tänkt. Men frågan är vad man kan göra? New York och allt det har att erbjuda är redan inplanerat. Men undrar vad mer för städer man kan besöka och vad man kan göra där? Hon har lovat oss att skjutsa oss kortare sträckor (1-2 timmar) annars skjutsa oss till tågstationen. Så att med det inräknat se vart vi kan ta oss. Kom gärna med förslag !!

// Vanilla T
#2 2011-02-05, 02:31
Ipodi
Gå på Karma i Jersey Shore och leka guido!
#3 2011-02-05, 13:34
Charles26
Atlantic City ligger inte så långt undan om ni vill dra på casino. Ni är där i juli så tänk på att det blir jävligt varmt och New York är ingen lek när det är 30 grader varmt. Olidligt varmt i tunnelbanan. Tycker gott ni ska kolla in Philadelphia och kanske Washington med. Eller the Hamptons där det finns fina stränder och är New Yorks överklass har sina "sommarstugor". Finns så klart massor av saker att se och göra men det kom ihåg att det är stora avstånd. Vad har ni för budget? Kröka kostar ungefär som hemma men mat och bensin är billigt. Om ni har tid och råd tycker jag ni ska ta er till Niagara falls.
#4 2011-02-08, 19:57
hoboken
Ursprungligen postat av Charles26
Eller the Hamptons där det finns fina stränder och är New Yorks överklass har sina "sommarstugor".

Denna ständiga Hamptons-hype... Skulle aldrig rekommendera någon att åka dit för att titta på hus, om man inte har en sjuk fascination för sådant. Och städerna består ju i princip bara av en gata med lite dyra affärer som man lika gärna hittar på Fifth/Madison Ave i New York om man är intresserad av det.

Montauk längst ut på Long Island är förvisso riktigt fint, en klar dag kan man se ända till Connecticut. Men att sätta sig i bilen och köra från Princeton, NJ alt. ta tåget hela den vägen, det måste ju vara det mest ovärda någonsin.

Föredrar helt klart Cape Cod framför Long Island, även om vi pratar om fel delstat nu.
#5 2011-02-08, 20:42
MegaHead
Åk till Hoboken.
#6 2011-02-08, 23:25
VanillaThunder
Ursprungligen postat av hoboken


Föredrar helt klart Cape Cod framför Long Island, även om vi pratar om fel delstat nu.


Redan varit i Cape Cod och för den som inte varit där rekommenderar jag det starkt!!
#7 2011-02-09, 00:15
hoboken
Ursprungligen postat av MegaHead
Åk till Hoboken.

Haha, du var en lustig en.

Ursprungligen postat av VanillaThunder
Redan varit i Cape Cod och för den som inte varit där rekommenderar jag det starkt!!

Härligt! Gillar Nantucket och Martha's Vineyard framför allt. Men det hör hemma i någon helt annan tråd.
#8 2011-02-23, 15:36
Cykelställ
Inte långt från Princeton ligger en av USA:s största nöjesparker med djurpark, (Six Flags) Great Adventure. Väl värt ett besök. Väldigt nära, med amerikanska mått granne, med Princeton ligger ett enormt mall: Quakerbridge Mall. Åk dit! Mer att göra? Softa vid Jersey Shore, hela kusten är ju party, party så dags på året. Åk till NYC, åk till Philly, nära till båda städerna. Har du gott om tid så dra en dag eller två till DC, går på tre timmar från P.

Have Fun!

EDIT: Vill påpeka att Princeton ligger i New Jersey, i princip mellan NYC och Philly, med dryga timmen till vardera staden, och till Atlantic City. Jag avråder dock från AC, det är numera en håla för blåhåriga tanter. Det är en halvtimme till Trenton slom är New Jerseys huvudstad, där finns dock inget vettigt att se, men är en bra trafikhub för buss och tåg. Så slipper väninnan köra er heeeeeeela tiden...
#9 2011-03-30, 22:10
VanillaThunder
Ursprungligen postat av Cykelställ
.

De låter de! VI har mycket att planera märks det! Kommer bli så jäkla roligt!