Hitta diskussioner med liknande innehåll

Hyra en segelbåt

#1 2011-02-12, 13:36
pihlbaoge
Hej

Jag och några polare har nu ett bra tag tänkt att vi borde åka någonstans och hyra en segelbåt och resa omkring. Jag har ett kustskepparintyg, så att så tillvida man inte hamnar i ett jätte skumt land så ska det inte vara några större problem med att man inte får hyra båt.

Men i alla fall, det jag ville veta var om någon har tidigare erfarenhet av detta, vet något bra ställe att hyra båten på, vart man kan segla och lite så. Vissa av oss lever på en begränsad budget och håller gärna nere kostnaderna lite.

Så det vi tittar efter är en segelbåt i ca 40 fotsklassen. Behöver inte vara något fancy så, vi vill ha båt, segel och sängar, sen så är vi nöjda mer eller mindre. (Ankare och tampar m.m. kan ju hjälpa på sitt sätt också, men ni förstår principen hoppas jag.) Och gärna något ställe som kanske inte är så dyrt, men där man ändå kan känna sig hyffsat säker med att hyra en båt, så man inte seglar iväg i ett riktigt jävla vrak (eller framför allt, så man inte åker iväg och tror man ska få segla något bra men får ett vrak.)