Hitta diskussioner med liknande innehåll

San Diego eller Toronto?

#1 2011-03-21, 02:48
Indianasoulman
Tja

Planerar på att åka iväg under sommaren. Men jag vet inte om jag ska åka till San Diego eller Toronto, har någon erfarenhet av städerna? Vad finns det för aktiviteter att fördriva sin tid med i Nordamerika under en månad?

Jag har en budget på 15 000kr, boende och mat är fixat då jag kommer att bo hos släktingar. Ska jag växla mina pengar eller ska jag använda mitt VISA kort?
#2 2011-03-21, 04:37
KeanoManu
Från Toronto så kan du göra en utflykt till Niagara och... ja typ det.

San Diego är ett populärt turistmål för Amerikaner så där finns det troligtvis lite mer att göra. SeaWorld eller San Diego Zoo t.ex. Det finns även fina stränder ute på Coronado Island. Det är inte långt upp till Los Angeles om man skulle vilja besöka den staden.

Men det handlar också om hur mycket tid du har. Har du bara en vecka så kan det nog kännas lite onödigt att dra hela vägen till västkusten men ifall du har två veckor eller mer så dra dit, kännas hetare än Toronto.

Nu har jag inte varit i Toronto men däremot i San Diego och kan rekommendera det.
#3 2011-03-22, 23:10
HowlinWolf
Som sagt jag har också bara varit i San Diego som för övrigt är en riktigt trevlig stad. Mycket varmt dock. När jag besökte stan i maj förra året var temperaturen upp mot 25-30 grader.

Men som sagt i San Diego finns det mesta; milslånga stränder, bra shoppingmöjligheter, god mat (har nog USA:s bästa urval av taquerias med tanke på närheten till Mexiko), nattliv etc.

Toronto har säkert också sin charm, men eftersom jag inte är så förtjust i Kanada, hade jag solklart (no pun intended) valt San Diego.

Edit: Tips att ta båten över till Coronado Island.

Växla pengar. Cash is king. Vet inte hur många gånger mitt VISA-kort har "failat" när man försökt betala med det.
#4 2011-03-23, 00:27
kaspen
Visakort är klurigt som fan. Man måste välja credit istället för debit och visa leg så funkar dom 100% av gångerna. Jävligt klurigt.