Hitta diskussioner med liknande innehåll

Någon som har rest med easyjet?

#1 2011-05-12, 12:04
Erigeratliv
Beställt ett par flygbiljetter hos easyjet men förstår inte riktigt hur det går till med biljetterna. Efter att betlaningen var klar fick jag ett mail där det blandannat står att easyjet är helt biljettfritt och att det enda man behöver vid incheckningen är giltigt leg. Sen får jag ett annat mail där det står såhär:

"Så snart vi har utfärdat biljetten/erna (inom 24 timmar) kommer vi skicka ett "Resedokument/e-ticket" via e-post som innehåller resedetaljer och biljettnummer. Observera att vid bokning med lågprisflygbolag skickas en bekräftelse med den bokningsreferens som krävs vid incheckning direkt från lågprisflygbolaget."

Man blir konfunderad. Nu, 24 timmar senare, har jag inte heller fått något mail med "resedokument"......... Så någon hjälpsam flashbackare som vet hur det ligger till?
#2 2020-05-28, 18:40
Prayuth
Lågprisflygbolaget Easyjet tänker dra ner personalstyrkan med 30 procent, uppger brittiska medier med hänvisning till information från bolaget.

Neddragningen innebär att omkring 4 500 tjänster försvinner. Totalt arbetar 15 000 personer på Easyjet. Bakgrunden är den kris som coronaviruset har inneburit för hela branschen.


https://omniekonomi.se/easyjet-gor-sig-av-med-30-procent-av-personalstyr...

Kommer lågprisbolagen finnas kvar?
#3 2020-05-28, 19:14
BlueMarlin123
Japp har faktiskt inget att gnälla över dom gör vad dom ska tar till från A till B enkelt till betydligt bättre priser än andra , åkte från Berlin till Göteborg för nått år sedan om jag minns rätt