Boka via Hotels.com - så bra som de verkar?

#13 2011-05-30, 07:40
claymann
Ursprungligen postat av Arbetarbroder
Jag bokar i Prag.

På hotellets officiella hemsida så kostar vår vistelse: 4 020 SEK
På Hotels.com kostar det: 3 793.14 SEK

Hotels.com är alltså billigare än vad hotellet är på sin egna hemsida. Och då har jag inte använt tipset om rabattkoden på 10% som agfa tipsade om!
Fördelen med att boka på hotellets hemsida är att vi då får garanterat 3 sängar, en var. Bokar jag via Hotels.com får jag nog en dubbelsäng och en bäddsoffa som det ser ut. Dessutom ingår frukost om jag bokar via hotellet direkt, det gör det inte om jag bokar via Hotels.com
Hmm.. Svårt de här... frukost vill man ju ha när man bor på hotell.

Till Hotels.com försvar vill jag säga att de har massor med hotell i Prag där man sparar 20%, får en extra natt osv.. Tyvärr så finns inget sådant hotell just där vi vill bo. Men 4020 SEK för 3 vuxna svenska snubbar på fyrstjärnigt hotell perfekt belägett i staden, de är fan billigt, även om Hotels.com gör de ännu lite billigare...


Har bokat många gånger via hotels och det har alltid fungerat bra!

När jag bokat och vi har varit 3 stycken har vi fått dubbelsäng, men som går att dela (det är oftast ingen riktig dubbelsäng, bara 2 ihop skjutna 90 sängar). Sedan en säng frambäddad på golvet eller en bäddad och klar bäddsoffa.
#14 2011-05-30, 08:26
liteon1
Reser väldigt mycket och bokar nästan alltid (ibland har vissa hotell sina egna erbjudanden) via Hotels.com. Har aldrig haft problem/strul med dem, och har det blivit fel så har jag ringt till deras kundtjänst som alltid är hjälpsamma och trevliga.
#15 2012-04-12, 00:24
Hotels.com blir bara bättre o bättre, nu kan man samla på sig 10 nätter totalt och få en gratis natt på något hotell ute i världen.. Hur detta går ihop för Hotels.com är verkligen en gåta, borde vara många gratisnätter de får lägga ut då många bokningar sker via deras hemsida.

Hursomhelst, jag har 8 samlade frinätter på min profil på Hotels.com - när jag gör nästa bokning på låt säga 5 nätter, kommer min gratisnatt med utan att jag behöver göra något åt det, om ni fattar frågan..?
#16 2013-03-26, 18:01
Min fråga från april förra året kvarstår och är fortfarande en gåta för mig...
Jag bokade med Hotels.com men jag har inget minne om någon fri natt trots att jag var inloggad då jag bokade.

Jag är nu uppe i sex nätter och kommer boka 1 natt + 6, alltså 7 nya nätter och en av dessa borde vara en frinatt.

Är det någonting speciellt man måste göra för att få den fri-natten på Hotels.com?
#17 2013-03-26, 19:16
catpirate
Ursprungligen postat av Arbetarbroder
Min fråga från april förra året kvarstår och är fortfarande en gåta för mig...
Jag bokade med Hotels.com men jag har inget minne om någon fri natt trots att jag var inloggad då jag bokade.

Jag är nu uppe i sex nätter och kommer boka 1 natt + 6, alltså 7 nya nätter och en av dessa borde vara en frinatt.

Är det någonting speciellt man måste göra för att få den fri-natten på Hotels.com?


För att få den fria natten måste du bokat 10 nätter och BOTT de nätterna på hotellet. Du kan alltså inte boka 10 nätter och få en natt gratis innan du bott där. Du kommer alltså inte kunna använda din fria natt förräns nästa gång du bokar dvs. gången efter du bokat de 7 nätterna.
#18 2013-03-27, 09:34
Skalmannen
Tänk även på att erbjudandet om en gratisnatt funkar som så att snittpriset för vad du betalat för de tidigare 10 nätterna räknas ut, och att du sedan få detta snittpris som rabatt på din nästa bokning. Logiskt när man tänker efter. Man kan till exempel inte bo 10 nätter på ett lopphotell i Bombay för att sedan få en gratisnatt på ett 5-stjärnigt hotell i New York. Hur som helst, smidigt som fan, har själv utnyttjat det flertalet gånger.
#19 2015-06-25, 11:01
Okidoki, jag förstår bokningsproceduren med att -ha bott nätterna- innan de trillar in och blir tillgängliga nu, efter några år sådär, helt klart nu!(:

Men kan man ha några bonusrewards sparade som helst? Jag samlade på mig över 20 st rätt snabbt och trodde en natt var bränd med har tillgång till 2 bonusrewards nights nu.
Kan de ticka upp till 10 st? 8'st? 5 st? Max 2 st eller hur fungerar det? Va precis inne på mitt account på Hotels.com men hittade ingen info där, vilket lan bero på mig iofärsej.

Står fast vid redan marknadsledande Hotels.com är bättre än konkurrenten Bookings.com och Welcomerewards är ett steg som marknadsledande lika mycket idag som tidigare under 10-talet men hur Hotels.com betalar för every 10 night off är nog enklare än jag hade vågat tro - om jag fattar de rätt så betalar man noll och inget på detta, kostnaden hamnar hos de enskilda hotellet och tillslut hur oss enskild resänärer.
Imponerande!
#20 2015-10-29, 15:21
sliskgrabben
Skit sida. Blev tvungen att betala hotell både på sidan och sen när jag bokade ut, skrev ett mail där dom sa att det kunde ta upp till 4 veckor. Det var i måndags då ringde jag och dom säger att jag ska få svar senast onsdag. Torsdag och inte ett knyst.