Hitta diskussioner med liknande innehåll

Västkust-resa

#1 2011-07-14, 17:14
Hejsan!

Om ett drygt år fyller far min 50 och jag 21. Jag, min lillasyster och mamma täntke ta och skicka iväg oss till västkusten. Nu är det så att jag har två "alternativ" till resa... och undrar om ni kunde hjälpa mig att bestämma vad det blir.

Den första är att bila från SF till LA(alt. tvärtom). Vi har vänner i SF och att bila längs med Highway 1 är väl något nästan alla skulle vilja göra någon gång. Och jag såg en tråd här på FB lite om just en roadtrip mellan dessa städer, men fick ut väldigt lite utav den.

Så mina frågor lyder lite, vad behöver man för budget (exklusive fickpengar) för flygstolar, hyrbil och hotell? Och hur lång tid behöver man på sig för att få ut så mycket som möjligt på denna? Räcker 2 veckor eller är det för lite?

------------------------------

Vårat andra förslag är enbart Los Angeles. Vad är budgeten här? Och när ska man åka? Vi har planerat att åka i slutet av september / början av oktober. Just för att jag då fyllt 21 och han har precis fyllt 50. Sen är det också väldigt bra väderförhållanden då om jag inte fått allt bakom foten?


Obs! Vi som åker är Jag (då 21), två vuxna samt ett barn på 12.