Hitta diskussioner med liknande innehåll

Luxemburg tur o retur 16-18 Nov

#1 2011-11-13, 16:22
BallsofSteel
Nu är det så att jag och min syster ska köra ner till Luxemburg den 16e November och söker därför chaufförer som är villig att åka på ett litet äventyr. Vi behöver helst två chaufförer.

Det är så att vi då ska åka och hämta en häst så det blir en snabb tur och retur resa men det kommer att bli fruktansvärt spännande. Så vi söker dig/er som har tiden, kan köra med stort släp/hästfinka, inget avancerat men rakt fram iaf. Du kommer inte att behöva hantera hästen om du inte vill, däremot är du en kille så kan det vara bra referenser för framtida dating av hästtjejer.

Vi är absolut inte galna och vi diskuterar inte bara hästar så var inte oroad om att du kommer att få höra om hur du bäst borstar hästen eller hur man bäst flätar en.

Det vi erbjuder dig är två trevliga norrländska damer med rå humor på glatt humör, samt en snabb resa i Europa för att få uppleva någonting som absolut inte händer ofta, vi kommer att köra till Luxemburgs flygplats och där hämtar vi hästen.

Du/ni ska helst bo vid kusten mellan Skellefteå-Gävle alt. Uppsala, Norrköping, Linköping, Jönköping eller skånetrakten.

Bra sätt att knyta kontakten om inte annat.
Jag är 21 och min syster 29.
FÖLJ MED!
#2 2011-11-13, 18:07
BallsofSteel
Vi kommer självklart stå för boende om det blir så att du/ni hinner med på det
#3 2011-11-14, 02:05
Ca 500 mil och 52h körning t/r från Skellefteå till Luxemburg. Spritt över tre dagar. Spännande. Mitt i veckan också. Räkna 1l/mil (säkert mer om ni släpar på en häst) och 14kr/lit, det betyder ~7000kr i bensin. Vem betalar för det? Hyr ni bil eller förväntar ni er att chauffören står för det?

Det är ett lockande erbjudande! Jag kommer tyvärr inte vara i landet, annars hade jag nog ställt upp. Får ni inte tag på en chaufför så är ett alternativ att flyga ned och rida hem. Det var så man tog sig runt före bilens tid. Även perfekt då hästen redan väntar vid flygplatsen.
#4 2011-11-14, 02:45
BallsofSteel
Haha! Toker.

Vi står självklart för fordon och kostnader. Det vi behöver är chaufförens konst att köra. Dvs vi plockar upp chauffören där den i landet bor och personen i fråga kan bidra med sin körning några mil som avbytare till min syster då hon måste kunna få sova några timmar.

De personer vi skulle ha med oss kom på andra tankar i sista sekund.