Vilket land i sydamerika ska man ragga på tjejer? Risker, fördelar med det här?

#25 2012-04-05, 11:28
nielshe
Har inte läst alla inlägg noga och vet inte om du fått svar, men Colombia borde vara det bästa, har själv bott där i 2 år tidigare. Colombianskorna har världens läckraste rumpor, och nornmalt väldigt fina kroppar i övrigt. Kvinnoutbudet som finns i Colombia är väldigt varierande gällande olika raser, med en stor andel Spanien vit-ras, välutbildade tjejer med europeisk look finns att finna i norra Bogota, Stor andel vita tjejer också i Medellin. Sedan har du all underbar mix du kan tänka dig mellan vitt och svart, och indian blandningar. Vad jag förstår så beror den höga andelen fina kvinnokroppar i Colombia på att indianerna härifrån var/är längre och smalare än de exempelvis korta och knubbiga Peru -chile indianerna....
Och turistvänligt ja, Cartagena är underbart. Så Åk till colombia !!!!!
#26 2012-04-11, 15:58
Scandinaviag
Ursprungligen postat av JackPalm
Är för närvarande på resande fot i sydamerika.. Har än så länge bara plockat argentina, brasilien och chile men ska dela med mig av mina erfarenheter:

Brasilien - lätt, lätt lätt att få ragg som gringo.. Tjejerna kommer ofta fram och vill hångla med dig, många gånger har vi inte ens kunnat kommunicera! Dock har det varit något svårare med liggat eftersom jag har bott på hostel hela tiden - inte lätt att dra med damer dit, ett jävla gnäll.. Men det finns damer med eget boende också, även om det verkar vara ovanligare här Eller så kör man en omgång på copacabana strand!

Argentina - Tjejerna var sååå jävla snygga i Argentina.. Dock svårare än i Brasilien! Och här är det inga ons som gäller utan en andra träff!

Chile - Precis anlänt men gillar inte tjejernas utseende so far och har inte hunnit testa nattlivet heller.. har höga förhoppningar på colombia, har vänner där som talar väldigt väl om damerna! Dock svårt med ons där med.. Överlag har det blivit väldigt mycket petting och hångel med tjejerna men svårt att få ons första gången man träffas!

Alltså; åk till brasilien om du vill ligga - under karnevalen har många par fripass - och tjejerna tycker om att passa på att prova gringos.. pengar har inte gjort någon skillnad alls här, endas mitt blonda hår och blå ögon.. Good luck and have fun

Med tanke att alla säger Brasilien, och att Brasilien har en touch av europa (turistvänligt, turistanpassat) så tror jag att man drar dit. Jag tycker Brasilien verkar mer säkert och vänligt. Med tanke på att folk ifrån Europaländer säger bra saker om landet. Och att det är många som åker dit.

Colombia vet jag inte om jag skulle vilja åka till. Det är förmånga som säger att de är ett av farligaste länderna på jorden.
#27 2012-04-18, 22:46
JackPalm
Ursprungligen postat av Scandinaviag
Med tanke att alla säger Brasilien, och att Brasilien har en touch av europa (turistvänligt, turistanpassat) så tror jag att man drar dit. Jag tycker Brasilien verkar mer säkert och vänligt. Med tanke på att folk ifrån Europaländer säger bra saker om landet. Och att det är många som åker dit.

Colombia vet jag inte om jag skulle vilja åka till. Det är förmånga som säger att de är ett av farligaste länderna på jorden.


Naja, jag blev ranad av polisen i Rio de Janeiro och favelaungarna snodde lite pengar och min t-shirt nar jag stod och pissade.. Bada gangerna var jag tokfull..

Tror inte det ar speciellt mycket sakrare i Brasilien.. En van till mig blev aven kidnappad utanfor Sao Paulo.. Hon blev ford ut i skogen och fick ligga dar i flera timmar..

Enligt ALLA jag mott har sa ska colombia vara totalt underbart! Tyvarr har mina pengar tagit slut sa far dra colombia senare i ar.. Nu kan jag inte saga sa mycket om det eftersom jag inte varit dar men jag tror att colombia ar battre an brasilien, billigare, snyggare tjejer.. Medelling ska ha otroligt nattliv.. Har aven vanner som bor dar, inget har hant dessa under de ar som de bott dar.. Men men, ditt val
#28 2012-04-24, 18:51
dianno
Tycker det är himla roligt att några skriver att det enda som gäller är machoattityd och att vifta med sedlar, medan några skriver att det räcker med att vara någorlunda vit så blir man snarare bjuden på drinkar av kaxiga donnor.

Med tanke på kvaliteten på inläggen som skrivits av de båda lägren, hur utförligt det berättas om var och hur saker och ting har skett, så skulle vet jag i alla fall vilka jag tror på.

Skulle inte förvåna mig om det är en del här som aldrig vart i Sydamerika, alternativt är lite för små (?) och mörkhåriga för att ha fått ligga när de väl var där och således är lite bittra och skriver att det enda som gäller för dessa primitiva människor är pengar och machoattityd. Det är ju onekligen ett tugg man känner igen från Flashback.
#29 2012-04-28, 00:47
HAXX1
Venezuela har snyggaste brudarna du måste ha en grym mobil och sen är de bara att ragga kan vara lite svårt på tanken med att de flesta i Venezuela inte pratar bra engelska
#30 2012-05-19, 21:08
DonDman
Brudarna i Sydamerika är helt jävla galna i en om man är blond och har blåa ögon, det kan jag intyga
#31 2012-06-17, 15:48
harryklo
venezuela eller colombia. Brazilien är heller inte helt fel
#32 2012-06-23, 02:48
De flesta länder fungerar bra. Men min favorit är Brasilien. Min portugisiska är inte ens tillräckligt bra för att få kallas bristfällig, jag har inte mycket pengar, mina sociala färdigheter är sämre än genomsnittets och i Sverige är jag totalt chanslös när det kommer till krograggande. I Brasilien däremot räcker det med att vara lång och blond (vilket ingen i Sverige skulle påstå att jag är men allt är relativt så i sydamerika är jag blond) för att tjejerna ska komma fram till mig och ta initiativ.
#33 2012-06-23, 12:05
libertay
Tråkigt att man är mörkhårig och brunögd då..
#34 2012-07-16, 01:30
Detlitetelefant
hur skulle jag klara mig?
Mörkt hår
Gröna ögon
Lång

Verkar ju som att man ska vara blond med blåa ögon ,menmen.
#35 2012-07-17, 08:13
gleonard-se
Brazilien, Rio de Janeiro, Ipanema och Copacabana. Helt sjuka ställen!
#36 2012-07-26, 12:42
PlushMango
Mycket snack om huruvida machoattityd och pengar behövs eller inte. Märkligt att nästan ingen i tråden nämnt vilken typ av ställen de har gått till, då det - i likhet med Sverige - är det som avgör. Här gäller sunt förnuft.

Är ni sugna på att strössla med stålar på tjejer så finns det ställen för det. Vill ni inte det så ska ni inte söka er till de allra dyraste ställena, särskilt i början av kvällen.