Hitta diskussioner med liknande innehåll

Roadtrip från München vidare söderut (Salzburg, Hallstat, Venedig etc)

#1 2012-06-25, 20:05
steelneck87
Jag och två kompisar ska nu om ett par dagar fara ned till München och spendera ett par dagar för att sedan hyra en bil och köra söderut. Vi har planerat att fara till Salzburg, Venedig, Milano(?) och slutligen börja bege oss tillbaka till München. Våran roadtrip planeras att vara under ungefär 9-10 dagar.

Vi söker tips på saker längs vägen vi måste se, eventuella andra städer vi bör se etc. Vi saknar i nuläget stopp i Italien.

Vi skulle vilja besöka bl.a. någon alpby, t.ex. Hallstatt. Besöka ett lokalt bryggeri är ett måste! Trevliga mindre samhällen, lite strand och bad i Italien och platser där man kan möta trevligt folk.

Trevliga singeltjejer som vill följa med, tveka inte att höra av er ;D
#2 2012-06-28, 23:35
steelneck87
Bumpar tråden med anledning av att vi åker i morgon, jag hoppas det är okej!

Som sagt, ge gärna tips på städer/samhällen, platser, uteställen, you name it! som vi bör besöka längs vägen, eller alternativ rutt. Intresserad av det mesta såsom shopping, museer, kända byggnader/platser, bada, sportaktiviteter, ÖLA, festa osv.

Vi utgår alltså från München och åker vidare mot Salzburg/Hallstat, Venedig. Efter Venedig har vi i nuläget inga direkta planer, vi funderar lite på Milano.

Resan påbörjas i München och avslutas även i München 10 dagar efter att vi lämnat München.

Hur/vad skulle ni gjort och var skulle ni ha färdats? Finns garanterat många som har rest från Bayern och nedåt!

MVH/ steelneck