Hitta diskussioner med liknande innehåll

En månad i Sydostasien i september, var är det mest sol och fest?

#1 2012-07-11, 16:13
gurka1991
Är borta hela september månad, har redan varit mååååånga gånger i Thailand, Malaysia och Kambodja så jag har koll på läget där. Jag har planerat in Bali denna gång, har fattat att vädret är helt okej i början av september. Frågan är, var på Bali är bäst att bo om det är turisttjejer och party man är ute efter och hur länge bör man stanna där?

Sedan verkar det som att Boracay i Filippinerna är ganska regnigt och dött under denna period så jag hoppar nog över det. Det får bli några dagar i Sihanoukville, Kambodja, där jag har vänner och några dagar i Bangkok, alltid kul.

Jag hade velat klämma in ett resmål till, men vet inte vad. Filippinerna verkar inte som något för mig, pallar inte njuta av fina stränder den här gången, vill bara träffa härligt folk och festa. Malaysia har jag aldrig gillat. Singapore verkar tråkigt. Har funderat på Vietnam, men isåfall var i Vietnam? Laos har ju Vang Vieng med tubing, men inte optimalt denna tid på året tror jag. Det är dessutom krångligt att ta sig dit.
#2 2012-08-01, 12:53
Cayhn
Ska du till Bali finns det egentligen bara ett ställe för turisttjejer och party. Kuta Beach Finns såklart andra livliga områden men Kuta är #1. Försök bo på Poppies Lane I eller Poppies Lane II, ungefär där allt händer. Bounty som gäller på nätterna, fet nattklubb.

Good luck!