Hitta diskussioner med liknande innehåll

Boende över nyår i Berlin, Amsterdam och Paris

#1 2012-11-25, 22:28
saulsilver
Halloj!

Jag och några polare planerar att interraila till Paris, Amsterdam och Berlin i tio dagar och tänkte då fira nyår i Amsterdam eller Berlin.

Det jag behöver är tips på billigt boende, vi kan tänka oss dorm och att bo ganska kasst, bäst vore något billigt dorm runt hundralappen.
Vårt maxpris per natt är 300kr.
Vi vill gärna bo ganska centralt men detta är inget måste. Hur tidigt ska man boka? Jag vet att vi är ute ganska sent, men går det att hitta boende utan att behöva leta ihjäl sig?

Tips på boende i alla tre städerna är välkomna!

Tack på förhand för svar!
#2 2012-11-25, 23:48
storyteller
Det enklaste sättet att själv ta reda på det är att kika på hostelworld.com. Där får ni direkt information kring hur det ser ut med bokningssituationen. Genom att skriva in "Berlin" och "31a december" så får ni upp samtliga hostels som har lediga bäddar detta datum. Exempel på trevliga områden att bo i är Friedrichshain och Kreuzberg.
Ni måste boka nu, finns det kvar överhuvudtaget (det kollar du på ca 15 sekunder) så kommer det inte göra det länge till. Det är väldigt många som vill resa till just Berlin och Amsterdam på nyår, priserna flyger i höjden. Vet ni att ni får plats på tågen överhuvudtaget runt jul och nyår? Jag vet inte riktigt hur interrailbiljetter fungerar så det är därför jag undrar.